TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Sauna Casinot

Version päiväys: 5. elokuuta, 2019

YLEISTÄ

https://saunacasinot.com/ kunnioittaa sivustonsa käyttäjien yksityisyyttä (“käyttäjä” tai “sinä”). Tämän yrityksen tietosuojakäytännön (“tietosuojakäytäntö”) tarkoituksena on kertoa sinulle sivuston käyttäjänä siitä, minkälaista tietoa yritys saattaa kerätä sinusta tai sinulta liittyen sivuston käyttöön. Sen tarkoituksena on myös selittää ehdot, joiden pohjalta yritys käyttää ja jakaa kyseisiä tietoja, sekä sinun oikeutesi näihin tietoihin liittyen. Tämän tietosuojakäytännön muutoksia käsitellään tämän asiakirjan lopussa. Aina kun käytät sivustoa, on sovellettava versio tämän tietosuojakäytännön senhetkinen versio. Tämän vuoksi sinun pitäisi tarkistaa tämän tietosuojakäytännön päiväys joka kerta, kun käytät sivustoa (päiväys löytyy tämän asiakirjan alusta), sekä tarkistaa mahdolliset muutokset, joita käytäntöön on tehty edellisen sivustolla käyntisi jälkeen.

Sivustoa ylläpidetään Frankfurtista, Saksasta, Mikäli käytät sivustoamme toiselta lainkäyttöalueelta käsin, ota huomioon, että siirrät henkilötietojasi meille Frankfurtiin, Saksaan, ja että käyttämällä sivujamme hyväksyt kyseisen siirron sekä henkilötietojesi käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Suostut myös noudattamaan Maltan lainsäädäntöä koskien sivuston käyttöä sekä sopimuksiasi kanssamme. Jokainen, joka käyttää sivustoamme jollakin sellaisella lainkäyttöalueella, jossa on Internetin käyttöä koskevia lakeja tai asetuksia (mukaan lukien henkilötietojen keräys, käyttö ja jakaminen), jotka eroavat yllä mainittujen lainkäyttöalueiden asetuksista, saa käyttää sivustoa vain oman lainkäyttöalueensa lainsäädännön vaatimalla tavalla. Mikäli sivuston käyttö olisi laitonta lainkäyttöalueellasi, älä käytä sivustoa.

HUOMAA: KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOA TAI SAAPUMALLA SIVUSTOLLE HYVÄKSYT TÄSSÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSSÄ KUVATUT KÄYTÄNNÖT

TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ

Keräämme useita erilaisia tietotyyppejä erilaisiin tarkoituksiin sivustojemme palveluiden tarjoamiseksi ja kehittämiseksi. Näiden tietojen keräämistä määrittää tämä tietosuojakäytäntö Maltan lainsäädännön asettamissa puitteissa.
Niiden asiakkaiden osalta (niin yksilöiden kuin yritysten), joiden asuinmaa kuuluu Euroopan unioniin, säätelee yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR) henkilötietojen keräystä.

TIETOJEN KERÄÄMINEN, KÄYTTÖ JA JAKAMINEN KOSKIEN TIETOJA, JOISTA YKSILÖÄ EI VOIDA TUNNISTAA

Sivuston käyttäjät yleisesti

“Tiedot, joista yksilöä ei voida tunnistaa”, ovat tietoja, joita ei ilman lisätietoja voi suoraan yhdistää tiettyyn henkilöön. ”Tunnistettavat henkilötiedot” sen sijaan ovat nimen tai sähköpostiosoitteen kaltaisia tietoja, jotka ilman lisätietoja voidaan yhdistää tiettyyn henkilöön. Kuten useimmat verkkosivuoperaattorit, keräämme sivuston käyttäjiltä sellaisia tietoja, joista yksilöä ei voida tunnistaa, joita verkkoselaimet asetuksistaan riippuen saattavat asettaa saataville. Tällaisia tietoja ovat muun muassa käyttäjän IP-osoite, käyttöjärjestelmä, selaintyyppi sekä niiden sivustojen sijainnit, joita käyttäjä tarkastelee juuri ennen sivustolle saapumistaan, sivustolla ollessaan sekä välittömästi sivustolta poistuttuaan. Vaikka kyseiset tiedot eivät ole tunnistettavia henkilötietoja, voi IP-osoitteesta määrittää käyttäjän Internet-palveluntarjoajan sekä kävijän yhteydenmuodostuspaikan maantieteellisen sijainnin, sekä muita tilastollisia käyttötietoja. Yritys analysoi käyttäjiltä kerättyjä tietoja, joista yksilöä ei voida tunnistaa, auttaakseen yritystä ymmärtämään paremmin sitä, miten sivustoa käytetään. Tunnistamalla käyttökuvioita ja -trendejä yritys kykenee suunnittelemaan sivuston paremmin, mikä kohentaa käyttökokemusta niin sisällön kuin helppokäyttöisyyden puolesta.

Käyttötiedot

Saatamme myös kerätä tietoja siitä, miten sivustolle saavutaan ja miten sivustoa käytetään (“käyttötiedot”). Nämä käyttötiedot saattavat sisältää tietoa esimerkiksi tietokoneesi verkkoprotokollaosoitteesta (eli IP-osoitteesta), selaintyypistä, selaimen versiosta, sivustomme sivuista, joilla käyt, käyntisi ajasta ja päivämäärästä, näillä sivuilla käytetystä ajasta, ainutlaatuisista laitetunnisteista sekä muita diagnostisia tietoja.

Evästeet

“Eväste” on tietoketju, joka määrittää sinulle ainutlaatuisen tunnuksen. Sivusto tallentaa tämän tiedoston käyttäjän tietokoneelle ja käyttäjän selain lähettää sen sivustolle aina, kun käyttäjä saapuu sivustolle. Käytämme sivustolla evästeitä seurataksemme sitä, millä sivuilla olet käynyt, tallentaaksemme käyttäjäasetuksesi sekä mahdollistaaksemme toimenpiteiden suorittamisen. Yritys käyttää evästeitä myös seuratakseen sitä, millä sivuilla käyttäjät käyvät aina sivustolla käydessään. Tämä auttaa yritystä sekä kohentamaan käyttökokemusta että ymmärtämään sitä, miten sivustoa käytetään. MIKÄLI YRITYKSEN SIVUJA KÄYTTÄVÄ KÄVIJÄ EI HALUA EVÄSTEITÄ ASETETTAVAN TIETOKONEELLEEN, HÄNEN ON MÄÄRITETTÄVÄ SELAIMENSA ASETUKSET KIELTÄYTYMÄÄN EVÄSTEISTÄ ENNEN SIVUSTOLLE SAAPUMISTA JA YMMÄRRETTÄVÄ, ETTÄ JOTKUT SIVUSTON TOIMINNOT EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ TOIMI OIKEIN ILMAN EVÄSTEIDEN APUA. EVÄSTEISTÄ KIELTÄYTYVÄ KÄYTTÄJÄ ON ITSE TÄYSIN VASTUUSSA SIITÄ, ETTÄ SIVUSTON TOIMINNALLISUUDESSA SAATTAA ESIINTYÄ HEIKKENEMISTÄ.

Esimerkkejä käyttämistämme evästeistä:

Istuntoevästeet. Käytämme istuntoevästeitä sivustomme toimintojen suorittamiseen.
Asetusevästeet. Käytämme asetusevästeitä muistaaksemme asetusvalintasi sekä erilaisia muita asetuksia.
Turvallisuusevästeet. Käytämme turvallisuusevästeitä turvallisuustarkoituksiin.

HUOMAA: KOSKA SIVUSTOMME KÄYTTÄJIEN ANTAMA SUOSTUMUS ON MEILLE ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEÄÄ, PYYDÄMME SUORAA JA SELKEÄÄ LUPAA KÄYTTÄJILTÄ ENNEN YHDENKÄÄN EVÄSTEEN ASETTAMISTA. ON KUITENKIN PIDETTÄVÄ MIELESSÄ, ETTÄ EVÄSTEIDEN KÄYTÖN AINOA TARKOITUS ON SEURATA JA PARANTAA SIVUSTOAMME SEKÄ TARJOTA MUKAUTETTAVISSA OLEVA KÄYTTÖKOKEMUS (KÄYTTÄJÄN ASETUSTEN POHJALTA).

Jäljitteet

“Jäljite” on sivustolle tai sähköpostiin lisätty kohde, joka on yleensä käyttäjälle näkymätön ja antaa sivuston operaattorille mahdollisuuden tarkistaa, onko käyttäjä käynyt tietyllä sivulla tai avannut tietyn sähköpostin. Yritys saattaa käyttää sivustolla ja sähköposteissa jäljitteitä laskeakseen tietyillä sivuilla käyneitä ja sähköposteja katselleita käyttäjiä sekä tarjotakseen cobranding-palveluita. Jäljitteitä ei käytetä käyttäjien tunnistettaviin henkilötietoihin käsiksi pääsemiseksi. Kyseessä on tekniikka, jota yritys saattaa käyttää kootakseen kokonaistilastoja sivuston käytöstä. Jäljitteet keräävät vain rajoitetun määrän tietoa, kuten evästeen numeron, sivun tai sähköpostin tarkastelupäivän ja -ajankohdan sekä kuvauksen sivusta tai sähköpostista, jossa jäljite sijaitsee. Jäljitteistä ei voi kieltäytyä. Ne voi kuitenkin tehdä toimintakyvyttömiksi kieltäytymällä kaikista evästeistä tai muokkaamalla selaimen asetuksia ilmoittamaan sinulle aina, kun evästettä käytetään, jolloin voit hyväksyä tai hylätä evästeet yksi kerrallaan.

Analytiikka

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen tavarantoimittajia, kuten Googlea, jotka käyttävät ensimmäisen osapuolen evästeitä (kuten Google Analytics -eväste) optimoidaksemme selaamiskokemuksesi aiemman sivustolla suorittamasi toiminnan perusteella. Kerättyjä tietoja voidaan käyttää muun muassa data analysointiin ja seurantaan, tietyn sisällön suosion määrittämiseen sekä verkkotoiminnan ymmärtämiseen paremmin.

Mikäli et halua, että Google Analytics kerää ja käyttää mitään tietoja, voit asentaa selaimeesi esto-ohjelman (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/)

Tarjotakseen sivuston käyttäjille mahdollisuuden estää tietojensa käytön Google Analyticsin toimesta, Google on kehittänyt Google Analytics -esto-ohjelman selaimen lisäosiin, joka voidaan asentaa käymällä yllä annetussa linkissä.

TUNNISTETTAVIEN HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN, KÄYTTÖ JA JAKAMINEN

Henkilötiedot

Käyttäessäsi sivustoamme saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä tunnistettavia henkilötietoja, joista sinut voidaan tunnistaa (“henkilötiedot”). Tunnistettaviin henkilötietoihin voi lukeutua muun muassa seuraavia tietoja:

  • sähköpostiosoite

Tällaisten tunnistettavien henkilötietojen keräämisen tarkoitus on luoda tietokanta niiden käyttäjien sähköpostiosoitteista, jotka omasta tahdostaan ja vapaaehtoisesti tilaavat uutiskirjepalvelumme, minkä seurauksena he saavat ajoittain sähköposteja, jotka sisältävät tietoa uusista nettikasinoista, sivustomme bonuksista sekä krediittitarjouksista.

Tällaisia tunnistettavia henkilötietoja (sähköpostiosoitteet) tallennetaan tietokantaamme vain jos käyttäjä tilaa uutiskirjeen ja antaa oman sähköpostiosoitteensa. Tämä on siis täysin vapaaehtoista ja sitä ei vaadita sivuston käyttäjiltä. Emme kerää nimiä , osoitteita , puhelinnumeroita tai muita tietoja.

Kunnioitamme kuitenkin käyttäjiemme oikeutta yksityisyyteen, joten mikäli käyttäjä haluaa, että hänen tunnistettavat henkilötietonsa poistetaan jatkuvista tietokannoistamme pysyvästi, voi hän ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]

HUOMAA: On kuitenkin otettava huomioon, että kun sivustollemme rekisteröityneen käyttäjän tunnistettavat henkilötiedot poistetaan jatkuvasta tietokannastamme, emme mitenkään voi lähettää hänelle tietoa uusista nettikasinoista, bonuksista ja krediittitarjouksista.8
Tietojen jakaminen yrityksen toimesta

Yritys voi jakaa käyttäjien tunnistettavia henkilötietoja (käyttäjien, jotka ovat rekisteröityneet sivustollemme) siinä uskossa, että kyseinen toiminta on tarpeellista

lakimääräisten vaatimusten noudattamiseksi

Sauna Casinot -yrityksen oikeuksien tai omaisuuden suojaamiseksi ja puolustamiseksi

sivuston mahdollisen väärinkäytön estämiseksi tai tutkimiseksi

tuotteidemme käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojaamiseksi

lakisääteiseltä vastuulta suojaamiseksi

Tunnistettavien henkilötietojen muokkaaminen tai poistaminen

Voit milloin tahansa tarkastella, muokata tai poistaa tunnistettavia henkilötietojasi ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa [email protected] Poistamme tunnistettavat henkilötietosi aktiivisista tietokannoistamme pyynnöstäsi. Nämä tiedot poistetaan niin pian kuin se on käytännössä mahdollista.

Lisäksi annamme käyttäjiemme muokata, muuttaa tai korjata tunnistettavia henkilötietojaan. Tämä mahdollisuus on kaikkien käyttäjien käytettävissä ottamalla meihin yhteyttä aiemmin ilmoitetulla tavalla.

Henkilötietoihin käsiksi pääseminen

Tämän sivuston käyttäjillä on selkeästi määritellyt oikeudet tunnistettaviin henkilötietoihin käsiksi pääsemisen osalta. Lähettämällä pyynnön käyttäjätiedoista sivustollamme toimitetaan seuraavat tiedot käyttäjälle ilmaiseksi:

  1. Mitä käyttäjää koskevia henkilötietoja käsitellään;
  2. Miksi näitä tietoja käsitellään;
  3. Ketkä pääsevät käsiksi näihin käyttäjän henkilötietoihin;
  4. Miten näitä henkilötietoja käytetään automatisoidussa päätöksenteossa; ja (tai)
  5. Mitkä prosessit käyttävät näitä tietoja?

Pyyntö käyttäjätiedoista toteutetaan 30 päivän kuluessa ja sisältää kopion kyseisen käyttäjän henkilötiedoista. Mikäli käyttäjällä on lisäkysymyksiä tunnistettavien henkilötietojensa käyttöä ja tietosuojaa koskien, hän voi ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]

TURVALLISUUS

Suhtaudumme tunnistettavien henkilötietojesi turvallisuuteen vakavasti ja käytämme kohtuullisia sähköisiä, henkilökuntaan liittyviä sekä fyysisiä toimenpiteitä suojataksemme tietoja katoamiselta, varkaudelta, muokkaukselta sekä väärinkäytöltä. Otathan kuitenkin huomioon, että parhaatkaan turvatoimenpiteet eivät täysin kykene eliminoimaan kaikkia riskejä. Emme voi taata, että vain valtuutetut henkilöt tulevat tarkastelemaan tietojasi. Emme ole vastuussa siitä, mikäli kolmas osapuoli onnistuu kiertämään tietosuoja-asetukset tai turvatoimenpiteet.

Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta. Olemme kuitenkin sitoutuneet varmistamaan henkilötietojesi turvallisuuden ja saatamme käyttää salasanoja, salausta, palomuureja, työntekijöiden rajoitettua käyttöoikeutta sekä muita menetelmiä oman harkintamme mukaan. Käytämme oman harkintamme mukaan asianmukaisia turvatoimia henkilötietojesi tuhoamisessa, kuten asiakirjojen silppuamista tai sähköisesti tallennettujen tietojen poistamista.

PALVELUNTARJOAJAT

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksilöitä sivustomme palveluiden toteuttamiseksi (“palveluntarjoajat”), tarjoamaan sivuston palveluita puolestamme, suorittamaan palveluita sekä avustamaan meitä palvelumme käytön analysoinnissa.
Tällä hetkellä käytämme seuraavia kolmannen osapuolen yrityksiä mahdollistaaksemme sivustomme toiminnan;

Google Analytics (avuksi käyttäjien toiminnan ja heidän demografisten tietojensa analysoinnissa sivustollamme)
Hotjar (avuksi käyttäjien käyttäytymisen seurannassa sivustollamme)

Millään edellä mainituista kolmannen osapuolen yrityksistä ei ole minkäänlaista pääsyä käyttäjiemme tunnistettaviin henkilötietoihin. Kaikki käyttäjätiedot, jotka sisältävät tunnistettavia henkilötietoja, säilytetään turvallisilla palvelimillamme.

Lisäksi käyttäjämme voivat tilata uutiskirjeen, joka tarjoaa tietoa uusista avatuista nettikasinoista sekä sivustomme erilaisista bonuksista ja krediittitarjouksista. Käyttäjä voi tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteensa. Sivustomme käyttää kolmannen osapuolen yritystä nimeltä Aweber uutiskirjepalvelun toimittamiseksi. Täten Aweber pääsee tarkastelemaan käyttäjien sähköpostiosoitteita. Lisäksi Aweber on sidottu käyttämään näitä käyttäjätietoja (eli sähköpostiosoitteita) vain uutiskirjeiden lähettämistä varten. Käyttäjä voi kuitenkin peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa joko lähettämällä meille asiasta sähköpostia tai seuraamalla uutiskirjeviestissä olevaa peruutuslinkkiä.

LIIKETOIMITAPAHTUMAT

Mikäli Sauna Casinot on mukana fuusiossa, yrityskaupassa tai yrityksen omaisuuden myynnissä, henkilötietojasi saatetaan siirtää. Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin ilmoittaaksemme asiasta ennen kuin henkilötietoja siirretään ja ne siirtyvät toisen tietosuojakäytännön piiriin.

KANSAINVÄLINEN SIIRTO

Tietojasi, mukaan lukien henkilötietojasi, voidaan siirtää – ja hallinnoida – tietokoneilla, jotka sijaitsevat maakuntasi, maasi tai muun lainkäyttöalueesi ulkopuolella, missä tietosuojalainsäädäntö saattaa erota oman lainkäyttöalueesi lainsäädännöstä. Koska sivustoamme ylläpidetään Frankfurtissa, Saksassa sijaitsevilla palvelimilla, tietojasi tullaan siirtämään kyseiseen sijaintiin.

Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön ja antamalla kyseiset tiedot hyväksyt myös tämän siirron.

LINKIT MUILLE SIVUSTOILLE

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille, joiden toiminnasta me emme vastaa. Mikäli painat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme vahvasti, että tarkista jokaisen käyttämäsi sivuston tietosuojakäytännön. Näihin kolmannen osapuolen linkkeihin sisältyy linkkejä nettikasinoille, joiden yhteistyökumppani me olemme. Meillä ei kuitenkaan ole minkäänlaista valtaa tai vastuuta minkään kolmannen osapuolen sivuston tai palvelun sisällön, tietosuojakäytännön tai toimintatapojen suhteen.

LASTEN TIETOSUOJA

Sivustoamme ei ole suunnattu kenellekään alle 16-vuotiaalle (“lapset”). Emme tietoisesti kerää tunnistettavia henkilötietoja keneltäkään, joka on alle 16 vuotta vanha. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen, että lapsesi on antanut meille tunnistettavia henkilötietojaan, otathan meihin yhteyttä. Mikäli saamme tietoomme, että olemme keränneet lapselta tunnistettavia henkilötietoja ilman huoltajan hyväksyntää, ryhdymme toimenpiteisiin kyseisten tietojen poistamiseksi palvelimiltamme niin pian kuin käytännössä on mahdollista.

MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle asiasta sähköpostilla ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen kuin muutokset astuvat voimaan ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevaa ”voimaanastumispäivää”.

Suosittelemme tarkistamaan tämän tietosuojakäytännön ajoittain mahdollisten muutosten varalta. Tähän tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset astuvat voimaan, kun ne julkaistaan sivustolla.

ÄLÄ SEURAA -KÄYTÄNTÖ

Useimmissa verkkoselaimissa ja joissakin mobiilikäyttöjärjestelmissä on älä seuraa -ominaisuus (Do-Not-Track, “DNT”) tai -asetus, jonka voit aktivoida ilmoittaaksesi siitä, että et halua selaustoimintaasi verkossa seurattavan ja kerättävän.

HUOMAA: Sauna Casinot ei seuraa asiakkaitaan ajan mittaan ja kolmansien osapuolien sivustojen kautta tarjotakseen kohdennettua mainontaa, eikä täten vastaa älä seuraa -signaaleihin.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Mikäli sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, otathan meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]

Security icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen. Voit lukea asiasta halutessasi lisää.